StroomWijs B.V.

Duidelijk, efficiënt én met het oog voor anderen

Expertise

Met onze kennis en kunde helpen wij experts in de markt duurzame energie met verschillende uitdagingen en vragen. Wij staan bedrijven bij op verschillende disciplines, zoals schade onderzoek, technische juridische hulp of herberekeningen van kabeltracés. Hierin werken wij voor verschillende opdrachtgevers als verzekeraars, adviseurs, installateurs en eigenaren van duurzame installaties. Vertel ons jouw complexe uitdaging.

Icon Hulp bij schade Goes Here

Wanneer er technische of economische schade is aan een energiesysteem kunnen wij helpen door...

  • ...het systeem veilig te stellen. (bijvoorbeeld bij stormschade)
  • ...de grootte van de schade vast te stellen.
  • ...oorzaken te onderzoeken.
  • ...een herstelplan te schrijven en het herstel te begeleiden.

Icon Technische expertise bij geschillen Goes Here

Bij geschillen is er vaak behoefte aan een onafhankelijk technisch advies. Dergelijk advies kunnen wij geven. Wij helpen daarbij bij het formeren van de onderzoeksvraag. en verwerken het advies in een duidelijke rapportage.

Icon Ontwerpverificatie Goes Here

Fouten in het ontwerp resulteren op termijn in onkosten of defecten in de installatie. Wij controleren het ontwerp. Met de ontwerpverificatie toetsen wij of het ontwerp voldoet aan de geldende normen. Bij twijfel of bij complexe projecten is het verstandig om vooraf een ontwerpcontrole uit te laten voeren.

Tip: Voorkom een onnodige afkeur bij Scope 12-inspecties door een ontwerpverificatie te laten doen door één van onze inspecteurs.

Opdrachten door onze mensen uitgevoerd:

Op-dak pv-systeem